Brobergs Fisk » Ugnsbakad lubb

Ugnsbakad lubb

Ät med gott samvete!

Vår fisk är hållbart fångad och miljömärkt.
Läs mer

Ingredienser 4 port

4 bitar lubbfilé, IRF-märkta (Iceland Responsible Fisheries)
Salt och vitpeppar
2 dl vispgrädde
½ msk pressad citron
1 krm salt
1 tsk finhackad bladpersilja
Ströbröd
Rivet citronskal och hackad persilja

Gör så här:

Tina fisken och torka av den. Lägg den i en ugnsform och salta och peppra.

Blanda ihop grädde, pressad citron, salt och persilja. Häll detta runt fisken. Strö över lite ströbröd på fisken. Tillaga i ugnen i 200 graders ugnsvärme tills den har en innertemperatur på 52 grader.

Strö över rivet citronskal och lite extra persilja. Gott med potatis till.

 
Handla
 

Inga produkter hittades som matchar ditt val.