Brobergs Fisk » Baconströsslad torskrygg

Baconströsslad torskrygg

Ät med gott samvete!

Vår fisk är hållbart fångad och miljömärkt.
Läs mer

Ingredienser 4 portioner

800 gram torskryggsfilé IRF-märkt (Iceland Responsible Fisheries)
1 paket finhackad bacon, gärna ekologisk
Salt
Vetemjöl
2 ägg
5 dl finrivet vitt bröd
Smör
2 msk hackad persilja

 

Gör så här:

Tina och torka av fisken. Salta den.
Stek baconet i en klick smör tills den blir krispig. Låt den rinna av på hushållspapper.

Vänd fisken i vetemjöl, därefter i uppvispat ägg och sist i det finrivna brödet. Stek i rikligt med smör tills fisken har en innertemperatur på cirka 50 grader. Lägg upp på tallrikar och strössla över bacon och persilja. Servera med till exempel potatispuré.

 
Handla
 

Inga produkter hittades som matchar ditt val.