Brobergs Fisk » Nu finns vi i Åkersberga!

Nu finns vi i Åkersberga!

Nu finns vi i Åkersberga genom vår ambassadör Mats Heidenberg. Mats och hans sambo Alexandra älskar fisk och har ätit mycket fisk genom åren eftersom han fiskat mycket i Norge.

– Fisken från Brobergs är fantastisk. Den hanteras på ett riktigt bra sätt, vilket gör att den har en hög kvalitet. Barnbarnen älskar denna fisk! Perfekt att ta upp en filé ur frysen, tina och steka i smör. Nu ser vi fram emot att erbjuda fisk och övrigt sortiment från Brobergs till kunder i Åkersberga med omnejd, säger Mats.

Nästa leverans till Åkersberga är den 16 mars och vi behöver ha din beställning söndagen den 12 mars för denna leverans. Beställer gör du här på hemsidan under fliken Beställ uppe till höger. Varorna hämtar du sedan på Västra Banvägen 102 i Åkersberga. Du kan också få varorna hemlevererade mot en mindre avgift inom Åkersberga.

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information inför leveranser, erbjudanden och nyheter.

Brobergs Fisk finns på cirka 25 orter i landet, från Luleå i norr till Simrishamn i söder. Vi säljer direkt till privatpersoner på allt fler orter i landet. Främst säljs styckfryst och miljöcertifierad fisk från Island av hög kvalitet, men även noga utvalda råvaror som ekologisk kyckling, renkött från Norrbotten (från djur som inte utfodrats), lammkött från saltbetande lamm, skaldjur och mycket annat.

 

 
Handla