Brobergs Fisk » Nu finns vi i Simrishamn

Nu finns vi i Simrishamn

Nu finns vi i Simrishamn med omnejd genom våra ambassadörer Thorbjörn och Lisbeth Schönmeyr.

Thorbjörn och Lisbeth, som är företagare i Simrishamn, är måna om att äta rätt produkter för att få ett friskare liv. I detta ingår att äta mer fisk som kommer från rena och kalla hav. Schönmeyrs har handlat av Brobergs Fisk länge och genom att de blir ambassadörer får fler i området lättare tillgång till detta.

– Hela familjen, inklusive våra barnbarn, har påbörjat en resa med att äta rätt produkter för att må bättre. Nu hoppas vi att få dela med oss av detta i denna del av Skåne, säger Thorbjörn och Lisbeth.

Brobergs Fisk finns på cirka 25 orter i landet, från Luleå i norr till Simrishamn i söder. Vi säljer direkt till privatpersoner på allt fler orter i landet. Främst säljs styckfryst och miljöcertifierad fisk från Island av hög kvalitet, men även noga utvalda råvaror som renkött från Norrbotten (från djur som inte utfodrats), lammkött från saltbetande lamm, skaldjur och direktimporterade italienska kvalitetsvaror.

Nästa leverans till Simrishamn är den 19 januari och vi behöver ha din beställning söndagen den 15 januari för denna leverans. Beställer gör du här på hemsidan under fliken Beställ uppe till höger. Varorna hämtar du sedan i lokalen på Fabriksgatan 29  torsdag 19 januari kl 16-18. Du kan också få varorna hemlevererade mot en mindre avgift i Simrishamn, Ystad, Tomelilla eller Brösarp.

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information inför leveranser, erbjudanden och nyheter.

 
Handla