Brobergs Fisk » Nu finns vi i Helsingborg!

Nu finns vi i Helsingborg!

Genom vår ambassadör Birgitta Darrell finns Brobergs Fisk nu även i Helsingborg, närmare bestämt på Råå som är ett gammalt fiskeläge.

– Människorna som bor längs kusten från Mölle till Landskrona vet hur bra fisk ska smaka. Därför ser jag verkligen framemot, att som ambassadör för Brobergs Fisk, kunna erbjuda bra fisk till allt fler. Sen är ju inte lammköttet att leka med heller, säger Birgitta Darrell.

Brobergs Fisk finns på drygt 20 orter i landet, från Luleå i norr till Smygehuk i söder. Vi säljer direkt till privatpersoner på allt fler orter i landet. Främst säljs styckfryst och miljöcertifierad fisk från Island av hög kvalitet, men även noga utvalda råvaror som renkött från Norrbotten (från djur som inte utfodrats) och lammkött från saltbetande lamm säljs allt mer.

Nästa leverans till Helsingborg är den 14 april och vi behöver ha din beställning söndagen den 10 april för denna leverans. Beställer gör du här på hemsidan under fliken Beställ uppe till höger. Varorna hämtar du sedan på Kattegattsgatan på Råå torsdag 14/4 kl 17-19.

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information inför leveranser, erbjudanden och nyheter.

 
Handla