Brobergs Fisk » Nu finns vi i Södertälje

Nu finns vi i Södertälje

Genom vår ambassadör Tina Hillerström finns Brobergs Fisk nu även i Södertälje.

Tina är en stor fiskälskare och mån om att handla och äta miljöcertifierad fisk, ett val som nu blir lättare för allt fler i Södertälje med omnejd.

– Att få möjlighet att köpa fisk som jag är säker på är fiskad i ett kontrollerat hav gjorde att mitt val att bli ambassadör för Brobergs Fisk var enkelt. Av naturen vill jag dela med mig av allt som jag tycker är bra och nu har jag ytterligare något att komma med. Detta är fisk som är hanterad på ett sätt som gör att den håller riktigt hög klass, säger Tina.

Brobergs Fisk finns på drygt 20 orter i landet, från Luleå i norr till Smygehuk i söder. Vi säljer direkt till privatpersoner på allt fler orter i landet. Främst säljs styckfryst och miljöcertifierad fisk från Island av hög kvalitet, men även noga utvalda råvaror som renkött från Norrbotten (från djur som inte utfodrats), lammkött från saltbetande lamm och direktimporterade italienska kvalitetsvaror säljs allt mer.

Nästa leverans till Södertälje är den 10 mars och vi behöver ha din beställning söndagen den 6 mars för denna leverans. Beställer gör du här på hemsidan under fliken Beställ uppe till höger. Varorna hämtar du sedan i lokalen på Söderbergsgatan 5 i Södertälje torsdag 10 mars kl 16-18. Du kan också få varorna hemlevererade mot en mindre avgift i Södertälje.

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information inför leveranser, erbjudanden och nyheter.

Vi söker fler ambassadörer på nya orter i landet. Läs mer här

 

 
Handla