Brobergs Fisk » Nu finns vi på Hönö!

Nu finns vi på Hönö!

Genom Eva Lomander, vår ambassadör på Hönö, finns Brobergs Fisk nu även på Hönö.

Efter många år i Hällsvik flyttade Eva för tre år sedan tillbaka ut till Hönö tillsammans med maken Anders. Hon driver egen redovisningsbyrå och på fritiden spelar hon gärna golf och äter god mat. – Jag uppskattar riktigt bra råvaror och ser fram emot att förse många fler med detta i norra skärgården, säger Eva.

Brobergs Fisk drivs av Marita och Håkan Broberg och finns på drygt 20 orter i landet, från Luleå i norr till Smygehuk i söder.  – Jag kommer ursprungligen från Hönö vilket gör att det känns extra roligt att vi nu startar upp på Hönö med Eva Lomander som vår ambassadör. Vi har haft ambassadörer på Donsö sedan 2013 där våra varor gjort stor succé, säger Marita.

Vi säljer direkt till privatpersoner på allt fler orter i landet. Främst säljs styckfryst och miljöcertifierad fisk från Island av hög kvalitet, men noga utvalda råvaror som renkött från Norrbotten, lammkött från saltbetande lamm och direktimporterade italienska kvalitetsvaror säljs allt mer.

Nästa leverans är den 25 februari och vi behöver ha din beställning söndagen den 21 februari för denna leverans. Beställer gör du här på hemsidan under fliken Beställ uppe till höger. Varorna hämtar du sedan hos Eva på Hultbergsvägen torsdag 25/2 kl 17-19.

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information inför leveranser, erbjudanden och nyheter.

Vi söker fler ambassadörer på nya orter i landet. Läs mer här

 
Handla