Brobergs Fisk » Jan är vår ambassadör i Härnösand

Jan är vår ambassadör i Härnösand

Vi hälsar Jan Kindsjö, vår ambassadör i Härnösand, välkommen till oss.

Jan har en bakgrund i branschen. Han började sin yrkesbana med att arbeta i sin fars fisk- och delikatessaffär i Stockholm under 15 års tid. Efter att ha arbetat på bl a pappersbruk och som elektriker arbetade han sedan på Studieförbundet NBV (nykterhetsrörelsen) under 27 år. Sedan 45 år tillbaka bor Jan i Norrland. På fritiden gillar han att segla.

I vårt sortiment hittar du isländsk fisk av hög kvalitet, skaldjur, lammkött och italienska kvalitetsvaror. Du hämtar beställda varor hos Jan Kindsjö på Svenninggatan i Härnösand under öppettiderna (kl 17-19) varannan torsdag eller enligt överenskommelse. Det finns också möjlighet att få varorna hemlevererade mot en mindre avgift.

Nästa leverans är den 18 februari och vi behöver ha din beställning söndagen den 14 februari för denna leverans. Beställer gör du här på hemsidan under fliken Beställ uppe till höger.

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och få information inför leveranser, erbjudanden och nyheter.

Vi söker fler ambassadörer på nya orter i landet. Läs mer här

 
Handla