Brobergs Fisk » Rut är vår nya ambassadör

Rut är vår nya ambassadör

Vi hälsar Rut Bjarnadóttir- vår nya ambassadör i södra Skåne – välkommen till oss

Rut är född och uppvuxen i en liten fiskeby på Island men bor sedan 28 år i Sverige. Att arbeta som vår ambassadör ser Rut som en förmån att ha tillgång till fina råvaror och förmedla till andra. Fisk tillsammans med lamm har präglat hennes uppväxt, råvaror hon inte kan eller vill vara utan.

– Att få tag i bra råvaror i Sverige är inte alltid lätt men jag vet att de råvaror som kommer från mitt hemland håller högsta kvalitet. Därför ser jag framemot att träffa alla skåningar, svenska, isländska och alla andra nationaliteter – som intresserar sig för de bästa tänkbara råvarorna, säger Rut.

Vi levererar direkt till privatpersoner via våra ambassadörer som också är privatpersoner. Vi söker ambassadörer på nya orter – läs mer här

 
Handla