Brobergs Fisk » Nu finns Brobergs Fisk även i Kumla/Örebro

Nu finns Brobergs Fisk även i Kumla/Örebro

Nu finns möjlighet att handla styckfrysta miljöcertifierade fiskfiléer av riktig hög kvalitet även i Kumla/Örebro. Utöver fisk har vi andra utvalda råvaror som isländskt lammkött, skaldjur och egenimporterade italienska kvalitetsvaror.

Vår första leverans är i vecka 35. Du hämtar dina beställda varor hos vår ambassadör Ingemar Fhager i Skogsgläntan torsdag 3 september kl 17-19 eller väljer att få dem hemlevererade. Varorna beställer du här på hemsidan senast söndag 30 augusti.

Ingemar Fhager kommer från Donsö på västkusten, har tidigare varit yrkesfiskare och vet hur bra fisk ska smaka. Han arbetar numera som pastor, bor i Kumla där han och hans fru Anna-Lena har ett stort kontaktnät.

Här kan du prenumerera på våra nyhetsbrev där du får information om erbjudanden, kommande leveranser med mera.

 
Handla